Contact

Neem contact met ons op!

Heb je na het lezen van onze website nog een vraag? Of wil je iets anders aan ons kwijt? Wij staan je graag te woord! Je kunt hieronder het contactformulier invullen met je vraag en/of opmerking. Je kunt ons uiteraard ook bellen, mailen of schijven, onze adresgegevens staan onderaan deze pagina.

 

 

Stinafo Team

Stel je vraag

Secretariaat

Stinafo is dagelijks telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 uur. Je kunt ons ook mailen op info@stinafo.nl

 

Voor hulpaanvragen verwijzen we je graag door naar het daarvoor bestemde formulier.

Hulpaanvraag

Adres

Treilerdwarsweg 91
2583 DA Den Haag

Email: info@stinafo.nl

Tel.: 070 – 3512784
Fax.: 070 – 3501116

 

Steun Stinafo: NL15 INGB 0000 5779 67

Niet tevreden

We doen ons best om alle aanvragen zo goed en zorgvuldig mogelijk af te handelen. Ben je desondanks toch niet tevreden en wil je een klacht indienen? Lees dan onze

klachtenprocedure.

Stinafo werkt o.a. samen met

Stinafo De Witte VogelStinafo Zapp      Stinafo In-Soo Productions     Stinafo Pameijer

Stinafo Partner        Stinafo AMC           Stinafo DUO Market Research    Stinafo Madurodam Manege

 

ANBI

Stinafo beschikt over het ANBI keurmerk (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Dit kan een stichting alleen zijn, wanneer ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. ANBI instellingen en hun donateurs genieten een aantal fiscale voordelen. 

Jaarverslagen

Ieder jaar maakt een accountant de financiële jaarrekening op voor Stinafo en legt hij een accountantsverklaring af. Onze financiële resultaten per jaar kun je vinden in de onderstaande jaarrekeningen. Volledige jaarverslagen zijn tegen €10,- per verslag op te vragen via info@stinafo.nl.

2017  2016  2015  2014

Transparantie

Stinafo werkt zonder subsidie van de overheid en is volledig afhankelijk van jouw hulp. Vanzelfsprekend laten wij je graag zien wat er met jouw gift wordt gedaan en hoe onze organisatie eruit ziet. Zo zijn al onze jaarrekeningen openbaar en is ons bestuur samengesteld door vrijwilligers. Op het bureau werken 5 betaalde medewerkers (parttime), zij zijn dagelijks actief voor Stinafo en coördineren hulpaanvragen, beantwoorden de telefoon en e-mails en voeren de administratie.

Meer informatie over Stinafo

"Stinafo is het onmisbare vangnet voor kinderen en jongeren met een beperking."
  • ANBI
  • Centraal Bureau Fondsenwerving
  • Vriendenloterij
  • helpfreely
  • whydonate