Projecten

Steun ons en help kinderen met een beperking of chronische ziekte

Stinafo glimlach

Stinafo ondersteunt kinderen met een handicap of chronische ziekte op verschillende manieren. Hieronder vindt u enkele van de lopende én reeds ondersteunde aanvragen. Bij die kinderen (en hun families) hebben we een prachtige glimlach op hun gezicht gekregen!

Ik wil een specifiek project steunen

 

 

Welke kinderen hebben wij al geholpen?

Bij deze gehandicapte of chronisch zieke kinderen hebben wij al een glimlach op hun gezicht kunnen toveren door hen te ondersteunen op verschillende manieren. Klik op het project om hun verhaal te lezen.

Nachtrust voor Ayuna

Ayuna heeft o.a. last van chronische vermoeidheid en ernstige astma. Als zij plat ligt kan ze bijna niet ademen en dus is slapen voor haar een groot probleem.

lees meer

Fiets voor Wesley

Wesley heeft het Syndroom van Marfan. Sporten en bewegen zijn voor hem niet vanzelfsprekend en soms zelfs gevaarlijk. We gingen op zoek naar iets wat hij wél kan.

lees meer

Operatie voor Leonie

Leonie is een jonge moeder en heeft sinds haar 7e last van de chronische ziekte Lipoedeem. Een operatie kan haar een normaal leven teruggeven.

lees meer

"Het is zo een ongelooflijk fijn gevoel dat je door deze super organisatie geholpen kan worden voor je kind. Dat is wat het verschil maakt." - Angelique