Verhalen

Donateur Nick op bezoek

Mijn vrouw en ik steunen al een aantal jaren het mooie werk van Stinafo. Dit najaar was ik in de gelukkige omstandigheid om een aantal projecten te bezoeken van Stinafo in Suriname.

lees meer

Nieuwe speeltoestellen

In september 2018 opende Stinafo bij Kinderdagcentrum De Zonnehof in Spijkenisse de nieuwe speelplaats en de fietstrainer (Motomed) voor de groep ernstig meervoudig beperkte kinderen.

lees meer

Werkbezoek overzee

Stinafo biedt niet alleen hulp en ondersteuning in Nederland, maar ook in landen waar Nederland van oorsprong een band mee heeft. Zo ook in in Aruba. Daar zijn meerdere mooie projecten gerealiseerd.

lees meer

Stinafo Familiedag 2018 in Duinrell

Meer dan honderd gezinnen met kinderen met een chronische ziekte of beperking werden bijeengebracht in attractiepark Duinrell voor een bijzondere dag. 

lees meer

Op werkbezoek op Bali

"Namens het bestuur van Stinafo, heb ik een werkbezoek gebracht aan stichting Sjaki-Tari-Us op Bali, Indonesië. We gaan daar kinderen met een verstandelijke beperking ondersteunen".

lees meer

De ziekte van Lyme heeft mijn leven overhoopgegooid

Van sportief en gezond naar een rolstoel. Wat Suzanne is overkomen, kan iedereen overkomen. Daarom wil ze op deze plaats graag haar verhaal vertellen.

lees meer

Eenzame wipkip

Regina van Stinafo ging op bezoek bij een kinderdagcentrum. In de buitenruimte trof zij een eenzame wipkip aan. In een ander deel een glijbaan die omvalt als de leidsters ‘m niet vasthouden.

lees meer

Slotfestijn Rap voor zn Raap

Op maandag 9 april 2018 vond het eindfeest plaats van de 4de editie van het project ‘Rap voor z’n Raap’. Leerlingen uit het bijzonder onderwijs krijgen de kans om zelf te leren rappen en een eigen videoclip te maken!

lees meer

Omgaan Met Beperkingen

Hoe ga je om met mensen met een beperking? In Nederland vinden we dat iedereen moet kunnen meedoen aan onze samenleving. Maar dat is helaas niet altijd het geval en meedoen met een handicap is nog niet vanzelfsprekend. 

lees meer

  • ANBI
  • Centraal Bureau Fondsenwerving
  • Vriendenloterij
  • helpfreely
  • whydonate